Sony Xperia Z3 se afișează În numeroase culori prin intermediul unor randări realizate de un fan

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.054 ori
<b>Sony Xperia Z3 se afișează În numeroase culori prin intermediul unor randări realizate de un fan</b>&nbsp; în timp ce o mare parte din fanii Sony așteaptă cu nerăbdare lansarea viitorului flagship al companiei, și anume modelul Xperia Z3, lansare ce va avea loc peste o lună în cadrul show-ului IFA 2014, astăzi avem ocazia ca prin intermediul a...

în timp ce o mare parte din fanii Sony așteaptă cu nerăbdare lansarea viitorului flagship al companiei, și anume modelul Xperia Z3, lansare ce va avea loc peste o lună în cadrul show-ului IFA 2014, astăzi avem ocazia ca prin intermediul a numeroase randări să vedem cum ar arăta Z3 cu diverse carcase colorate.

Printre aceste nuanțe observăm culori ca și: albastru, galben, roz, turcoaz sau curcubeu, nuanțe ce par a fi mai mult destinate terminalelor din gama Nokia Lumia. Deși acestea arată foarte bine, există slabe șanse ca producătorul să lanseze noul flaship într-o serie de astfel de culori pe piață, știind că în acest moment modelul Xperia Z2 este disponibil doar pe alb, negru și mov.

La capitolul specificații, Sony Xperia Z3 ne-ar putea întâmpina cu un display de peste 5 inch, posibil cu rezoluție Quad HD, un procesor de ultimă generație și 3 GB RAM. Din câte se pare, se anunță o toamnă plină de roade din lumea tehnologiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×