Reducerile Quickmobile de weekend sunt aici! Samsung Galaxy S6 Edge Plus costă acum 2.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.209 ori
<b>Reducerile Quickmobile de weekend sunt aici! Samsung Galaxy S6 Edge Plus costă acum 2.999 lei</b>Un nou weekend plin de promoții ne bate la ușă, iar QuickMobile vine &icirc;n &icirc;nt&acirc;mpinarea noastră cu o serie de produse foarte atractive. Avem parte de prețuri foarte bune pentru smartphone-uri high-end lansate de-a lungul anului 2015,...

Un nou weekend plin de promoții ne bate la ușă, iar QuickMobile vine în întâmpinarea noastră cu o serie de produse foarte atractive. Avem parte de prețuri foarte bune pentru smartphone-uri high-end lansate de-a lungul anului 2015, dar și tablete, respectiv gadget-uri ce ar putea ajunge sub bradul de Crăciun.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus este unul dintre terminalele ce primește un discount de 399 lei, prețul versiunii de 32 GB fiind acum de 2.999 lei. Acest model aduce un panou Quad HD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM, un procesor octa-core Exynos 7420 și o cameră foto de 16 megapixeli cu bliț LED.

Reducerile Quickmobile de weekend sunt aici! Samsung Galaxy S6 Edge Plus costă acum 2.999 lei

De asemenea, și iPhone 6s în varianta cu 16 GB de stocare are un preț redus cu 350 lei, și poate fi cumpărat în aceste momente pentru suma de 3.249 lei. O reducere interesantă avem și în cazul lui Sony Xperia Z5 Premium, primul smartphone de pe piață ce vine cu un display 4K Ultra HD. Acesta costă costă 3.249 lei în perioada 11 - 13 decembrie.

Lista completă a reducerilor de weekend QuickMobile, poate fi consultată de aici.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×