Renuntarea la abonamentele telecom fara penalizari - o lege utopica?

1.554 ori
<b>Renuntarea la abonamentele telecom fara penalizari - o lege utopica?</b>Un proiect legislativ care are ca scop posibilitatea de a renunta la contractul cu operatorii de telefonie fara penalizari, in cazul utilizatorilor nemultumiti, ar putea deveni oficial chiar de maine, 1 iulie, ne informeaza Dailybusiness.ro. &nbsp; &nbsp;...

Un proiect legislativ care are ca scop posibilitatea de a renunta la contractul cu operatorii de telefonie fara penalizari, in cazul utilizatorilor nemultumiti, ar putea deveni oficial chiar de maine, 1 iulie, ne informeaza Dailybusiness.ro.

E vorba de abonamentele de telefonie/Internet si de titularii care nu mai sunt multumiti de serviciile oferite, ei putand sa renunte pe viitor la contracte fara penalizari. Aceasta noua reglementare propune eliminarea posibilitatii operatorilor sa impuna utilizatorilor clauze contractuale, care sa implice achitarea unei sume de bani la incheierea contractului inainte de perioada prestabilita.

La ora actuala, titularii sunt obligati de contract sa pastreze ani de zile abonamentele de telefonie sau Internet, sau sa plateasca in compensare daca decid sa renunte la contract. Trebuie mentionat ca Iulian Urban, unul dintre deputatii care au propus si votat noua lege a precizat ca o astfel de modificare se aplica doar atunci cand contractele se incheie in afara oricaror promotii.

Astfel, daca utilizatorul a beneficiat de telefoane la preturi reduse, gadgeturi gratis si minute gratuite, sau alte facilitati suportate de operator, contractul va ramane neschimbat. Mai multe detalii despre noua lege si reactia operatorilor aflati de pe Daily Business.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×