Qualcomm livreaza procesoare Snapdragon dual core celor de la HTC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.283 ori
<b>Qualcomm livreaza procesoare Snapdragon dual core celor de la HTC</b>Qualcomm a livrat recent procesoarele dual core MSM8260 si MSM8660 (Snapdragon) celor de la HTC, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne asteptam si la anunturi cu privire la handseturi dotate cu astfel de chipuri, in curand. Printre ele s-ar putea numara HTC...

Qualcomm a livrat recent procesoarele dual core MSM8260 si MSM8660 (Snapdragon) celor de la HTC, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne asteptam si la anunturi cu privire la handseturi dotate cu astfel de chipuri, in curand. Printre ele s-ar putea numara HTC Vision, prezentat in urmatoarea imagine-concept de mai jos.

Speculatiile afirma ca primele smartphone-uri cu procesor dual core ar putea debuta in perioada sarbatorilor. Ambele noi CPU-uri sunt primele de acest gen de la Qualcomm si ambele fac parte din seria Snapdragon. Ele sunt bazate pe noua tehnologie de 45nm, care pe langa o putere mare de procesare aduce si un consum foarte scazut de energie.

De asemenea, a treia generatie de procesoare Snapdragon vine cu suport pentru retele HSPA+, un procesor grafic mai puternic, codare/decodare video 1080p si suport pentru display-uri WXGA, cu rezolutii de 1280 x 800 pixeli (24 bit). Aceleasi chipseturi vor suporta camere de pana la 16 megapixeli, surround Dolby 5.1 si A-GPS.

Pe cand si display-uri 3D pe telefoane dupa modelul noului Nintendo 3DS?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×