Huawei deschide un centru de service în parteneriat cu ESD România; acesta poate fi găsit în București

944 ori
<b>Huawei deschide un centru de service în parteneriat cu ESD România; acesta poate fi găsit în București</b>Cu v&acirc;nzări de peste 200.000 terminale mobile &icirc;n 2014 pe piața din Rom&acirc;nia, Huawei este un jucător important și tocmai de aceea ține să &icirc;ți răsplătească clienții. O modalitate de a face acest lucru, este și oferirea de...

Cu vânzări de peste 200.000 terminale mobile în 2014 pe piața din România, Huawei este un jucător important și tocmai de aceea ține să își răsplătească clienții. O modalitate de a face acest lucru, este și oferirea unor service-uri în care utilizatorii să-și poată repara imediat device-urile din posesie.

Pentru ca experiența să fie dusă la un nou nivel, compania chineză, împreună cu ESD România, anunță deschiderea Huawei Service Center. În cadrul acestui centru de service, posesorii de terminale Huawei vor putea opta și pentru reparația rapidă a telefonului în doar 60 minute. Ca și locație, acest centru poate fi găsit în Bulevardul Decebal, nr. 14 din București.

De asemenea, pentru a ușura procesul de interacțiune cu utilizatorii telefoanelor Huawei, compania a inaugurat acum câteva luni și Tel Verde Huawei, linie telefonică care odată accesată va oferi răspunsuri avizate la întrebările pe care utilizatorii le au despre produsele Huawei.

Nu în ultimul rând, odată cu deschiderea Huawei Center, clienții au acces și la accesoriile originale Huawei pe care le pot comanda ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×