Samsung Galaxy Beam acum la Quickmobile.ro; Telefonul cu proiector vine În sufrageria ta!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.703 ori
<b>Samsung Galaxy Beam acum la Quickmobile.ro; Telefonul cu proiector vine În sufrageria ta!</b>Samsung Galaxy Beam este un telefon cu proiector cu care am luat contact de două ori în mod oficial până acum. Prima oară a fost la Mobile World Congress 2012, în Barcelona, la începutul acestui an și a doua a fost la inaugurarea magazinului...

Samsung Galaxy Beam este un telefon cu proiector cu care am luat contact de două ori în mod oficial până acum. Prima oară a fost la Mobile World Congress 2012, în Barcelona, la începutul acestui an și a doua a fost la inaugurarea magazinului Samsung din Băneasa Mall. Acum, telefonul a ajuns în oferta celor de la Quickmobile.ro, iar prețul îl aflați în rândurile următoare.

Acest terminal cu proiector încorporat costă 2.299 lei și vine cu un modul de proiecție subțire, care proiectează imagini la o distanță gradată, de până la 2 metri. Imaginea proiectată poate atinge până la 50 de inch și există și o funcție retroproiector, care va mări documentele tipărite, chiar și obiectele fizice, dacă e cazul. Telefonul măsoară 12.5 mm în grosime, cântărește 145.3 grame, ceea ce înseamnă că e surprinzător de ușor pentru un device cu asemenea dotări, chiar mai ușor decât un Nokia Lumia 900, de exemplu.

Alte dotări ale lui Samsung Galaxy Beam includ un ecran TFT capacitiv de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 8 GB memorie internă, 768 MB RAM, slot microSD, conectivitate HSDPA de 14.4 Mbps, WiFi, DLNA și Bluetooth 3.0. în partea din spate a terminalului se afla o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, iar în partea frontală avem o cameră de 1.3 megapixeli. în mod bizar telefonul rulează doar Android 2.3.6 Gingerbread și sper că el să primească rapid și Android 4.0 ICS. Procesorul sau este un dual core NovaThor U8500 de 1 GHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×