Samsung Galaxy S4 în varianta resigilată costă 999 lei la QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.229 ori
<b>Samsung Galaxy S4 în varianta resigilată costă 999 lei la QuickMobile</b>Deși Samsung a adus pe piață de c&acirc;teva luni bune noul său flagship, Galaxy S6, mulți utilizatori &icirc;ncă tind spre achiziția unui model ceva mai vechi, ca și Galaxy S4. Acest terminal lansat &icirc;n primăvara anului 2013 &icirc;ncă...

Deși Samsung a adus pe piață de câteva luni bune noul său flagship, Galaxy S6, mulți utilizatori încă tind spre achiziția unui model ceva mai vechi, ca și Galaxy S4. Acest terminal lansat în primăvara anului 2013 încă este la fel de căutat atât pe piața second-hand, dar și în magazinele online.

Astăzi, cei de la QuickMobile listează acest produs în varianta resigilată de fabrică la un preț de 999 lei, telefon ce sosește în pachet cu toate accesoriile sigilate, și desigur cu pachetul original inclus. Produsul beneficiază de 24 luni garanție în serviciul premium tur-retur.

În cazul în care nu vă mai amințiti specificațiile lui Galaxy S4, aflați că acesta sosește cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600, 2 GB memorie RAM, slot microSD, și cameră foto principală de 13 megapixeli. Avem totodată o baterie de 2.600 mAh și conectivitate 4G LTE. Telefonul poate fi comandat de aici.

Mulțumim lui Vlad Paul pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×