Super reduceri În Google Play Store de Black Friday: Anomaly Korea, Spiderman, Riptide și altele

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.290 ori
<b>Super reduceri În Google Play Store de Black Friday: Anomaly Korea, Spiderman, Riptide și altele</b>Dacă ați economisit alocația până acum și ați păstrat câteva zeci de lei pe card pentru a da lovitura cu un pachet de jocuri de Black Friday, acum e momentul să treceți la download. Câteva jocuri foarte atractiv au primit reduceri în Google...

Dacă ați economisit alocația până acum și ați păstrat câteva zeci de lei pe card pentru a da lovitura cu un pachet de jocuri de Black Friday, acum e momentul să treceți la download. Câteva jocuri foarte atractiv au primit reduceri în Google Play Store și le găsiți mai jos.

Printre ele îl regăsim pe Anomaly Korea, un titlu de strategie, un gen rar abordat pe Android. Acest joc a ajuns să coste doar 99 de cenți, după ce înainte costă 4 dolari. The Amazing Spiderman, jocul de la Gameloft inspirat de ultimul film Spiderman are o reducere uriașă, ajungând de la 7 dolari la 99 de cenți, iar acest joc de acțiune vă va oferi ore bune de distracție.

Și Riptide GP2, testat de noi pe atât de multe terminale primește acum o reducere, de la 2.99 dolari la 99 de cenți, asigurându-vă câteva zile întregi de curse și upgrade-uri de skyjeturi. Cu NFS Most Wanted mi-am petrecut practic întreaga vacanță de Crăciun anul trecut și îl găsim acum în Play Store la doar 2 dolari, de la 4.99 cât era înainte. Zeci de vehicule și o experiență de șofat care e încă peste Asphalt 8 și GT Racing 2 găsiți în acest titlu.

Contre Jour e un puzzle amuzant de tipul lui Limbo și dacă îmi amintesc bine l-am testat cu ceva vreme în urmă și am apreciat atmosfera sa întunecată. El a ajuns de la 2 dolari la 99 de cenți. Nu uităm nici de hiturile Ubisoft, astfel că Prince of Persia Shadow & Flame costă doar 99 de cenți, după ce costă 2.99 dolari înainte. Shadowrun Returns e un joc de strategie și RPG în același timp și îl găsiți la 6.99 dolari, față de prețul vechi de 9.99. și toate acestea de Black Friday 2013!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×