Ulefone Power, smartphone-ul cu baterie de 6.050 mAh are parte de o primă promoție

1.435 ori
<b>Ulefone Power, smartphone-ul cu baterie de 6.050 mAh are parte de o primă promoție</b>Cu aproximativ o săptăm&acirc;nă &icirc;n urmă, mai precis pe data de 29 decembrie, compania chienză Ulefone dezvăluia poate unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de pe piață, și anume modelul Ulefone Power. După cum aflați la acea...

Cu aproximativ o săptămână în urmă, mai precis pe data de 29 decembrie, compania chienză Ulefone dezvăluia poate unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de pe piață, și anume modelul Ulefone Power. După cum aflați la acea vreme, noul telefon impresionează prin bateria uriașă de 6.050 mAh, dar și prin prețul foarte accesibil.

Ei bine, începând de astăzi și până pe 18 ianuarie, Ulefone aplică o reducere de 30 dolari la achiziția acestui device, noul preț fiind acum de doar 179.99 dolari ~ 756 lei. Compania ne anunță totodată și faptul că în probabilitatea în care stocul inițial de 10.000 de unități va fi epuizat, va lua sfârșit și programul de pre-comandă desfășurat în acest moment.

Iată pentru doar 756 lei puteți comanda un smartphone de top, unul ce vine cu display Full HD de 5.5 inch, cu 3 GB memorie RAM și cu un procesor octa-core Mediatek MT6753 pe 64-bit. De asemenea, avem la dispoziție un scanner de amprente, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX214, și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Ulefone Power aduce în pachet și bateria de 6050 mAh de care vorbeam mai sus, o unitate însoțită de tehnologia de încărcare rapidă prin care ni se promite o încărcare completă în doar 2 ore. Bateria de față va oferi o autonomie de 4 zile de utilizare într-un regim normal, sau până la 75 zile în standby.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×