Telekom România anunţa beneficii pe viaţă pentru clienţii săi şi oferte speciale de Crăciun

546 ori
<b>Telekom România anunţa beneficii pe viaţă pentru clienţii săi şi oferte speciale de Crăciun</b>Telekom a dezvăluit astăzi ofertele sale speciale de Crăciun, inclusiv o ofertă specială "pe viaţă" pentru clienţii cu abonamente de servicii mobile. Acestia vor primi gratuit 1 GB de trafic de date la viteza 4G pe lună, pe viaţă. &nbsp; Oferta...

Telekom a dezvăluit astăzi ofertele sale speciale de Crăciun, inclusiv o ofertă specială "pe viaţă" pentru clienţii cu abonamente de servicii mobile. Acestia vor primi gratuit 1 GB de trafic de date la viteza 4G pe lună, pe viaţă.

Oferta se aplică inclusiv pentru membrii familiei, iar Telekom oferă şi pachetul TV Online Complet gratuit timp de 6 luni. De asemenea, aflăm că telefonul Huawei P8 Lite e disponibil la preţul de 1 leu pentru clienţii care se portează în reţeaua Telekom şi aleg abonamentul Mobil L pe 2 ani. Oferta specială cu 1 GB trafic de date la viteza 4G în fiecare lună pe viaţă se acordă clienţilor noi şi existenţi, în intervalul 16 noiembrie 2015 - 15 ianuarie 2016.

Condiţia este achiziţionarea unui telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Reţineţi că întreaga familie va beneficia de Internet la viteza 4G, în fiecare lună pe durata abonamentului. Cei tentaţi de abonamentul Mobil L, care se califica pentru această ofertă trebuie să afle că el include minute şi SMS nelimitate în reţea, 2 GB trafic de date şi 100 de minute în roaming UE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×