A Început cursa ceasurilor smart cu Android Wear: LG G Watch gata de lansare Înainte de Moto 360

1.142 ori
<b>A Început cursa ceasurilor smart cu Android Wear: LG G Watch gata de lansare Înainte de Moto 360</b>Avem deja și primele nume de ceasuri bazate pe platforma Android Wear, proaspăt anunțată astăzi de către Google. Motorola are Moto 360 drept ceas, iar LG va avea G Watch, conform zvonurilor. Hai să aflăm și cum stau cele 2 companii când vine...

Avem deja și primele nume de ceasuri bazate pe platforma Android Wear, proaspăt anunțată astăzi de către Google. Motorola are Moto 360 drept ceas, iar LG va avea G Watch, conform zvonurilor. Hai să aflăm și cum stau cele 2 companii când vine vorba de această cursă.

LG a confirmat oficial numele G Watch, iar el va sosi pe piața în al doilea trimestru al acestui an, funcționând în tandem cu numeroase telefoane cu Android. Astfel, LG are un mic avans față de Motorola, care își va lansa ceasul în SUA în vara. Remarcăm că în comunicatul sau de presă, LG tine să precizeze că platforma Android Wear va debuta pe G Watch, iar sud coreenii se lăuda că ar fi partener de frunte în această colaborare cu Google.

LG G Watch

Alți parteneri includ și ASUS, HTC și Samsung, ceea ce mi se pare interesant, pentru că Samsung are deja și seria Gear. Evident, nu avem informații legate de hardware nici pentru produsul Motorola și nici pentru LG, dar dacă mă iau după imaginile pe care le avem acum, corenii vor merge în altă direcție cu designul față de americani/chinezi (acum cu Lenovo în ecuație).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×