Google lansează platforma Android Wear, punctul de plecare pentru viitoarele smartwatch-uri LG, HTC, Motorola (Video)

1.702 ori
<b>Google lansează platforma Android Wear, punctul de plecare pentru viitoarele smartwatch-uri LG, HTC, Motorola (Video)</b>Google a anunțat astăzi platforma Android Wear, punctul de plecare pentru viitoarele ceasuri ale companiilor ce au adoptat Android drept OS. Platforma este bazată pe Google Now și va fi special creată pentru terminalele purtabile. &nbsp; &nbsp;...

Google a anunțat astăzi platforma Android Wear, punctul de plecare pentru viitoarele ceasuri ale companiilor ce au adoptat Android drept OS. Platforma este bazată pe Google Now și va fi special creată pentru terminalele purtabile.

Android Wear va debuta pe smartwatch-uri produse de firme ca HTC, LG, Motorola, Sausng sau ASUS. Intel, Mediatek și Qualcomm se vor ocupa de procesoare, iar faimosul producător de poșete și ceasuri Fossil Group se va ocupa de design. Terminalele Android Wear vor debuta peste câteva luni, fata o perioadă clar menționată.

Google promite că viitoarele ceasuri bazate pe soluția sa vor afișa informații și sugestii utile exact la momentul în care avem nevoie de ele. Vom primi și actualizări ale retelelor de socializare, notificări cu privire la știri sau shopping și multe altele. în plus, Google Now va fi gata să răspundă la orice întrebare, să cheme taxiuri sau să compună SMS-uri.

Nici aspectul sănătate și fitness nu e uitat, cu posibilități de a măsura diferiți parametri și e menționată și interconectarea cu un telefon mobil cu Android. Avem și câteva clipuri de la Google care ne dau o definiție a acestei platforme și ne arată conceptul unui ceas de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×