Motorola anunță Moto 360, un smartwatch modern bazat pe Android Wear (Video)

1.734 ori
<b>Motorola anunță Moto 360, un smartwatch modern bazat pe Android Wear (Video)</b>Nici nu a anunțat Google bine platforma Android Wear și deja Motorola a oferit primele detalii despre smartwatch-ul său. Pe numele său Moto 360, acesta va fi un ceas modern bazat pe platforma Android Wear. &nbsp; Rolul Moto 360 este de a vă informa...

Nici nu a anunțat Google bine platforma Android Wear și deja Motorola a oferit primele detalii despre smartwatch-ul său. Pe numele său Moto 360, acesta va fi un ceas modern bazat pe platforma Android Wear.

Rolul Moto 360 este de a vă informa cu privire la oră și dată, dar fără a vă distrage atenția, totodată va oferi și informații despre notificări sau alte interacțiuni cu un terminal mobil. Cu o ușoară răsucire a încheieturii veți putea vedea cine vă trimite mailuri, cine vă sună și ce aveți programat în calendar. Moto 360 răspunde la comenzi vocale, cu Google Now fiind gata să răspundă la orice întrebare.

Motorola anunță Moto 360​

Designul acestui ceas Moto va fi unul rotunjit și bazat pe materiale premium. Va fi foarte comod și va avea un feeling familiar la încheietură. Produsul debutează pe piața în vara lui 2014, cel puțin in SUA și arată ca un ceas clasic, judecând după clipul de mai jos. Mă aștept la multă customizare, după modelul lui Moto X, prin curele și carcase.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×