Google brevetează "MODE", o serie de curele şi conectori pentru un smartwatch nelansat încă, posibil modular

991 ori
<b>Google brevetează "MODE", o serie de curele şi conectori pentru un smartwatch nelansat încă, posibil modular</b>Deși se discută de multă vreme în jurul subiectului ce face referire la dezvoltarea unui smartwatch Nexus, dovezile încă întârzie să apară. Totuși, astăzi dăm peste un brevet înregistrat de către Google pentru denumirea 'MODE' care cel mai probabil va fi

Se discuta de ceva vreme despre lansarea unui smartwatch Nexus şi a unui headset VR Nexus, dar fără dovezi clare în această privinţă. Azi descoperim un brevet pentru "MODE", o serie de accesorii pentru un smartwatch Google nelansat încă. Să fie un model Nexus?

Cert e că gigantul motoarelor de căutare are deja în plan un logo pentru această serie de produse. Ele ar urma să includă câteva curele şi brăţări, dar şi alte accesorii pentru un smartwatch nou. E vorba şi de mecanisme de cuplare şi închidere pentru acest device şi cumva mă gândesc la modularitate, dacă se intra în atât de multe detalii.

Totuşi având în vedere că Google nu a reuşit nici măcar să finalizeze telefonul sau modular Project Ara, îmi imaginez că lucrurile ar merge greu şi cu un smartwatch. A se remarca la logo-ul "MODE", că litera "O" aduce cu un cadran de ceas, iar "D"-ul incomplet pare a se conecta la el. Ceea ce vedeţi mai jos este o creaţie WIMM Labs, un ceas semi modular şi culmea e că firma a fost cumpărată de Google în 2012.

Suntem gata de modularitate la încheietura deja?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×