Apple Watch Series 4 are funcţia EKG activată astăzi, odată cu sosirea lui watchOS 5.1.2

1.490 ori
<b>Apple Watch Series 4 are funcţia EKG activată astăzi, odată cu sosirea lui watchOS 5.1.2</b>Așa cum vă informam într-un articol anterior, Apple Watch Series 4 urma a avea funcția EKG activată odată cu sosirea update-ului la watchOS 5.1.2 - actualizare ce sosește astăzi. Astfel, posesorii de ceasuri smart Watch 4 din regiunile în care

La final de noiembrie scriam că Apple Watch Series 4 va avea funcţia EKG activată în curând, odată cu sosirea lui watchOS 5.1.2. Ei bine a venit şi momentul cel mare, iar funcţionalitatea vine chiar azi, odată cu sosirea noului soft.

Din păcate doar utilizatorii noului ceas Apple din SUA se vor bucura de funcția de electrocardiogramă, cel puţin în prima fază. A fost promisă şi o lansare internaţională, dar mai durează. Trebuie şi ca autorităţile din domeniul sănătăţii din fiecare ţară să aprobe respectivul sistem. Apple watchOS 5.1.2 ajunge azi pe toate modelele Apple Watch, aducând îmbunătăţiri de funcţionare şi noutăţi.

Update-ul mai aduce şi notificări cu privire la bătăile neregulate ale inimii pe toate ceasurile Apple, inclusiv prima generaţie. În mod inedit Apple a anunţat că va onora cererile de bani înapoi legate de funcţii de sănătate până la 45 de zile după achiziţie. Apple Watch Series 4 are de obicei o perioadă de returnare de 14 zile.

Revenind la EKG, acesta este activat deschizând aplicaţia dedicată şi ţinând degetul arătător pe butonul Digital Crown timp de 30 de secunde. Apoi prin intermediul unor contacte electrice plasate în zona ceramică din spate va fi înregistrat EKG-ul şi el va fi salvat în aplicaţia Apple Health.

De acolo puteţi crea un grafic şi să partajaţi datele cu doctorul vostru. Datele actuale indică faptul că între 2.7 milioane şi 6.1 milioane de americani au fibrilaţie atrială, o afecţiune periculoasă a inimii care duce la aritmie şi moarte. O realizare mai mare mi s-ar părea implementarea unui mecanism de măsurare a tensiunii arteriale, dar pentru el cred că mai aşteptăm un an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×