Allview anunţă un nou televizor cu Android şi diagonală de 40 de inch; Iată dotările, preţul său

2.700 ori
<b>Allview anunţă un nou televizor cu Android şi diagonală de 40 de inch; Iată dotările, preţul său</b>Confirmând evoluţia din calendarul pe care l-am disecat la inceput de lună, Allview prezintă un nou televizor astăzi. E vorba despre un model cu Android TV şi diagonală mai accesibilă, de 40 de inch (101 cm). Acesta este un

Confirmând evoluţia din calendarul pe care l-am disecat la inceput de lună, Allview prezintă un nou televizor astăzi. E vorba despre un model cu Android TV şi diagonală mai accesibilă, de 40 de inch (101 cm). Acesta este un smart TV cu Google Assistant la bord. Avem detalii mai jos.

În 2018 Allview intra pe piaţa smart TV cu câteva modele atractive, care deja au început să primească reduceri în ultimele săptămâni. Allview ne informeaza că este singurul brand din Europa care are contract semnat cu Google pentru modele Android TV de acest gen. Produsele noi permit şi ataşarea unui gamepad, devenind înlocuitoare de console de jocuri.

Allview TV

De asemenea prin comandă vocală puteţi controla toate dispozitivele smart din casă via Google Assistant. Modelele de 40 de inch vin cu rezoluţie Full HD, în vreme ce variantele de 50 şi 58 de inch erau şi în versiuni 4K. Avantajele acestor smart TV-uri includ prezenţa lui Google Play la pachet, cu sute de mii de jocuri şi aplicaţii utile, plus YouTube, Netflix, Chromecast integrat şi slot CI+.

Funcţia Time Shift are rol de DVR şi va permite să înregistraţi o secvenţă şi să reveniţi la ea oricând. Avem şi acustica Dolby la dispoziţie, cu surround. Modelul cel nou de 40 de inch are media player integrat, două difuzoare de 8W, Android 8.0 Oreo şi procesor quad core Cortex A53. Vine cu 8 GB stocare, 1 GB RAM 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, port LAN, WiFi şi Bluetooth.

Porneşte de la 1399 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×