Apple ar putea să nu aibă suficiente panouri OLED pentru modelele iPhone din 2017

898 ori
<b>Apple ar putea să nu aibă suficiente panouri OLED pentru modelele iPhone din 2017</b>Am mai auzit anterior faptul că Apple pregătește lansarea a 3 modele iPhone pentru anul viitor, modele dintre care minim unul va aduce un display cu tehnologie OLED la pachet. Astăzi aflăm că această alegere ar putea sta pe seama faptului că firma nu va

Partenerii Apple ştiu foarte bine că trebuie să colaboreze cu firma din Cupertino şi să îi livreze la fix componentele promise, altfel pot păţi precum marele furnizor de sapphire glass, care a dat faliment pentru că nu a onorat comenzile Apple. Azi aflăm că proiectul unui iPhone cu ecran OLED e pus în pericol de furnizori, deci 2017 se anunţa un an incert pentru implementarea tehnologiei.

Experţii şi analiştii se aşteaptă de ani buni ca Apple să treacă la panouri OLED pe iPhone-uri şi iPad-uri, înlocuind LCD-urile, considerate deja inferioare. Consensul e că Apple ar fi gata de marea trecere din 2017, dar problemele cu furnizorii s-au ivit deja. Cei de la Bloomberg scriu că partenerii Apple nu fac faţă la numărul mare de comenzi pentru panouri, iar criza segmentului va ţine până în 2018.

Cea mai nouă teorie legată de iPhone 8 spune că vom vedea o variantă cu ecran de 4.7 inch, un model Plus de 5.5 inch şi încă unul cu ecran OLED de 5.5 inch. Cei de la Bloomberg confirmă teoria, scriind că Apple ar fi forţată să lanseze doar o variantă de iPhone cu ecran OLED din cauza limitărilor de stoc pentru panouri. S-ar crea astfel fragmentare şi discrepanţe între produsele din acelaşi lineup, cu o posibilă canibalizare a unuia dintre ele.

Având în vedere că Apple va trebui să apeleze la LG şi Samsung Display pentru grosul comenzilor, va fi greu ca firmele sud coreene să pună americanii înaintea propriilor nevoi de panouri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×