Apple brevetează un design de smartwatch cu display circular; să fie Apple Watch Series 3?

848 ori
<b>Apple brevetează un design de smartwatch cu display circular; să fie Apple Watch Series 3?</b>Brevetele ne oferă fie oportunitatea de a afla la ce tehnologii lucrează companiile tech de pe piață, fie de a vedea ce design-uri ni se pregătesc pentru viitoare terminale. Astăzi fix o serie de asemenea schițe vedem, materiale care ne

Prin intermediul brevetelor avem fie oportunitatea de a afla la ce tehnologii lucrează companiile tech de pe piață, fie de a vedea ce design-uri ni se pregătesc pentru viitoare terminale. Astăzi fix o serie de asemenea schițe ne ajung la îndemână, materiale care par a ne indica faptul că Apple lucrează la un smartwatch cu display circular mult mai arătos decât actualul model ce nu impresionează la acest capitol.

Brevet Apple Watch

În afară de modul în care acest ceas ar putea arăta, aceste schițe de aici nu dezvăluie prea mult din păcate. De asemenea, nu este clar dacă compania din Cupertino are de gând să folosească acest nou design curând pentru Apple Watch Series 3 să spunem, sau dacă va mai dura ceva timp până când îl vom vedea reprezentat pe un produs real.

Brevet Apple Watch

După cum bine știți, în luna septembrie a acestui an cei de la Apple au prezentat Watch Series 2, un smartwatch care păstrează deisgn-ul generației anterioare și care aduce câteva upgrade-uri interesante la interior. Normal ar fi ca succesorul său să aibă parte de o actualizare la capitolul design, dar rămâne de văzut când și dacă se va întâmpla acest lucru..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×