Samsung brevetează o husă de tip flip-cover cu display e-ink; ar putea fi destinată lui Galaxy S8

1.286 ori
<b>Samsung brevetează o husă de tip flip-cover cu display e-ink; ar putea fi destinată lui Galaxy S8</b>Prin intermediul brevetelor nu vedem doar viitoare smartphone-uri și tehnologii, ci și accesorii mai inedite. Este cazul brevetului de astăzi ce a fost acordat sud-coreenilor de la Samsung și care ne prezintă o husă de tip book-cover ce are inclus un

Numeroasele brevete ce ajung pe web nu prezintă doar viitoare smartphone-uri și tehnologii asociate acestora, ci și produse mai diferite precum este cazul unor huse ceva mai inteligente. Astăzi aflăm că Samsung tocmai ce a primit un brevet care detaliază o husă de tip book-cover ce pe lângă fereastra transparentă ce permite interacțiunea cu unele dintre funcțiile telefonului, oferă și un display e-ink.

Husa e-ink Samsung

O abordare similară am văzut în 2015 când producătorul Oaxis lansa o husă de acest tip dotată cu display e-ink și destinată unor modele precum Huawei P8 și ulterior și lui iPhone 6. Revenind totuși la invenția celor de la Samsung, ne putem aștepta ca această husă să fie special creată pentru noul flagship Galaxy S8 ce îl așteptăm să debuteze la sfârșit de martie.

Husa în sine este una destul de standard și deasupra generoasei ferestre transparente avem display-ul e-ink ce va fi utilizat pentru afișarea de notificări și alte detalii despre starea smartphone-ului. Aceste informații vor putea fi văzute și în plina bătaie a razelor de soare, un lucru bun de luat în calcul. Prețul nu va fi deloc accesibil, dar aflăm acest detaliu odată cu lansarea oficială. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×