Apple Watch 2 ar urma să fie cu până la 40% mai subţire decât predecesorul său şi va debuta la WWDC 2016

1.033 ori
<b>Apple Watch 2 ar urma să fie cu până la 40% mai subţire decât predecesorul său şi va debuta la WWDC 2016</b>Următorul produs hardware &icirc;nsemnat de la Apple ar trebui să fie noua sa generaţie de smartwatch, Apple Watch 2. Azi avem informaţii despre acest purtabil, care ar urma să debuteze la WWDC 2016 &icirc;n iunie, aparent. &nbsp; &nbsp; Detaliile...

Următorul produs hardware însemnat de la Apple ar trebui să fie noua sa generaţie de smartwatch, Apple Watch 2. Azi avem informaţii despre acest purtabil, care ar urma să debuteze la WWDC 2016 în iunie, aparent.

Detaliile vin de la Brian White, analist la firma Drexel Hamilton, de pe Wall Street. Acelaşi analist a confirmat şi că va exista un iPhone 7 Plus cu camera duala, dar pe noi ne interesează mai mult ce a avut de spus despre Apple Watch 2. Terminalul ar urma să fie cu 20, până la 40% mai subţire decât prima generaţie de ceas şi se pare că îl vom vedea lansat în maxim 2-3 luni.

Trebuie menţionat totuşi că Apple nu prea lansează hardware de obicei la WWDC, evenimentul fiind destinat dezvoltatorilor şi software-ului mai degrabă. Conferinţa are loc între 13 şi 17 iunie, la centrul de convenţii Moscone West din San Francisco. Iniţial se discutase despre o lansare a smartwatchului odată cu iPhone SE şi iPad Pro 9.7, dar produsul a fost amânat.

Există şi posibilitatea ca acest purtabil să fie anunţat abia la toamnă, cu iPhone 7, dar asta ar însemna o distanţă prea mare între cele două generaţii Apple Watch. Taiwanezii de la Quanta Computer ar dezvolta nouă generaţie şi se zvoneşte că la bord vom găsi şi o cameră cu suport FaceTime, o baterie mai generoasă, un difuzor capabil şi vom primi noi finisaje şi curele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×