iPhone 7 ar urma să vină cu până la 256 GB stocare, aparent fără model Pro în acest an

1.013 ori
<b>iPhone 7 ar urma să vină cu până la 256 GB stocare, aparent fără model Pro în acest an</b>iPhone 7 este unul dintre telefoanele ce se află la ordinea zilei în materie de leak-uri, smartphone a cărui lansare este așteptată în perioada 6 - 9 septembrie. Aflăm astăzi că Apple nu va aduce o variantă Pro în acest an, dar și faptul că am putea primi

Din nou se schimbă ecuaţia în cazul lui iPhone 7 şi după ce la un moment dat existau zvonuri că modelul cu camera duală a fost anulat din cauza unor probleme de producţie, azi aflăm că varianta Pro nu mai este în cărţi. În plus, primim şi detalii extra despre stocarea de pe noile modele iPhone.

Deja peste 3 maxim 4 săptămâni vom lua contact cu noul iPhone şi sincer să fiu abia aştept momentul, pentru că avalanşa de scăpări mai mult sau mai puţin veridice a reuşit să ne lase în ceaţă până acum. Azi aflăm că iPhone 7 va sosi cu până la 256 GB stocare, conform unor surse din industrie care cunosc planurile firmelor ce furnizează memorie pentru Apple (Samsung şi SK Hynix).

Încă nu e clar dacă toate versiunile de iPhone 7 vor primi această stocare demnă de un laptop, sau doar cea cu Plus în nume. Un zvon din Japonia afirma între timp că vor exista în 2016 doar iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, fără varianta Pro. Nici Smart Connector nu ar mai fi în peisaj. Sursa reaminteşte şi de butonul Home capacitiv, procesorul Apple A10 şi camera mult îmbunătăţită... Zvonuri, zvonuri şi iar zvonuri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×