Apple Watch 2 ar urma să sosească în acest an, cu procesor mai rapid şi GPS; Va avea două versiuni

755 ori
<b>Apple Watch 2 ar urma să sosească în acest an, cu procesor mai rapid şi GPS; Va avea două versiuni</b>Cu toate că în ultima perioadă se discută foarte mult în mediul online despre iPhone 7, nici celalalte viitoare produse pregătite de către Apple nu sunt lăsate deoparte. Unul dintre acestea este Apple Watch 2, terminal care aparent se va lansa oficial la

Se discută foarte mult în ultima vreme despre iPhone 7 şi toate versiunile sale, chiar şi despre un nou iPad Pro, dar prea puţin despre Apple Watch 2. Pentru o perioadă nu era clar dacă smartwatchul va sosi în acest an, dar azi aflăm că el este cu adevărat un produs al anului 2016 şi descoperim şi câteva detalii ale sale.

Informaţiile provin de la reputatul analist Ming-chi Kuo, care de obicei are dreptate cu predicţiile şi speculaţiile sale. Se pare că Apple ar pregăti două modele Apple Watch pentru anul în curs. Device-ul principal va avea în mare acelaşi design ca şi primul Apple Watch, dar va aduce în plus un barometru, GPS, un ecran mai subţire şi un procesor mai rapid TSMC de 16 nm.

Va fi inclusă la pachet şi o baterie mai mare, astfel că nu se va putea scădea talia faţă de primul Apple Watch. Al doilea model din acest an va fi un upgrade mai mic, iar el nu va primi funcţiile lui Apple Watch 2, în vreme ce designul industrial va rămâne acelaşi şi vom vedea doar câteva componente noi. Această variantă ar putea sosi şi cu un preţ mai mic. Un fel de Apple Watch SE sau C, se pare.

În 2017 va fi lansat şi un Apple Watch cu LTE, dar analistul Kuo afirmă că designul se va păstra în mare neatins până în 2018. De abia atunci se va trece la o abordare nouă. Apple ar trebui să aibă un eveniment programat luna viitoare în jurul datei de 16 septembrie, urmând să anunţe atât modele noi iPhone 7, cât şi Apple Watch 2 atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×