Arbitrii de la Cupa Mondială FIFA 2018 vor purta un smartwatch Hublot de 5200 dolari

1.574 ori
<b>Arbitrii de la Cupa Mondială FIFA 2018 vor purta un smartwatch Hublot de 5200 dolari</b>Cu ocazia Cupei Mondiale FIFA 2018, cei de la Hublot au creat un smartwatch special pentru arbitrii, dispozitiv inteligent care aduce funcții deosebite. Acest model ar avea un preț de peste 5000 dolari și nu se știe dacă la finalizarea

Din când în când mai asistăm și la debutul unor smartwatch-uri deosebite precum este cazul acestui model Hublot care are un nume de-a dreptul uriaș: Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia. După cum sugerează și denumirea sa, este un ceas inteligent ce va fi purtat de către arbitrii FIFA 2018 care vor participa la evenimentul sportiv ce demarează la mijlocul lunii iunie.

Hublot Big Bang Referee Fifa World Cup 2018 Russia

Descoperim că acest purtabil a fost comandat chiar de către FIFA și dorința a fost aceea de a se realiza un smartwatch perfect pentru arbitrii. Produsul vine cu un corp de 49 mm ce este fabricat din titaniu și aflăm că ecranul folosit aici este unul AMOLED cu rezoluție de 400 x 400 pixeli. Se oferă certificare 5ATM pentru rezistență la apă, accelerometru, giroscop, microfon, motor haptic, dar și conectivitate GPS.

Hublot Big Bang Referee Fifa World Cup 2018 Russia

Un detaliu mai special este faptul că la bord se va oferi și o temă mai specială care va include steagurilor tuturor țărilor participante pe marginile ecranului, asta într-un mod elegant și discret totodată. Se promite o autonomie de aproximativ o zi și se oferă compatibilitate cu telefoanele ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 9, asta pentru că Android Wear este integrat la bordul ceasului.

Hublot Big Bang Referee Fifa World Cup 2018 Russia

Aflăm că ceasul va trimite câte o notificare cu 15 minute înainte de startul meciului și că vor exista alerte legate de cartonașe galbene și roșii, dar și pentru schimbările făcute de antrenori. Atunci când se va înscrie un gol, pe ecranul ceasului va fi afișat scris mare "GOAL" chiar în secunda când se marchează. Prețul ar fi de 5268 dolari și rămâne de văzut dacă Hublot va comercializa acest produs și către public ulterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×