Emporio Armani Connected 2018 este un nou smartwatch Wear OS cu accentul pus pe design

673 ori
<b>Emporio Armani Connected 2018 este un nou smartwatch Wear OS cu accentul pus pe design</b>În această săptămână vine și lansarea smartwatch-ului Emporio Armani Connected 2018, purtabil ce rulează platforma Wear OS și care pune accentul în special pe design. Produsul va fi disponibil în mai multe configurații și culori menite să

Din partea brandului Emporio Armani vine în mijlocul acestei veri și lansarea ceasului Connected 2018, purtabil inteligent cu Wear OS la bord care pune bineînțeles accentul pe capitolul design. Smartwatch-ul este unul fashion ce vine echipat cu dotări populare precum senzor de puls, NFC cu suport pentru realizarea de plăți via Google Pay, dar și cu certificare 3ATM pentru rezistența la apă.

Emporio Armani Connected 2018

Noul purtabil dispune și de conectivitate GPS ce permite astfel tracking-ul și navigarea către locațiile dorite. Emporio Armani Connected 2018 se bazează pe un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 și ne oferă un ecran AMOLED cu diagonala de 1.19 inch și o carcasă din oțel inoxidabil cu dimensiunile de 43 x 49 mm.

Vine în numeroase variante de culoare și configurațiile includ curele din piele, metal, sau din material textil. Ceasul are și asistentul vocal Google Assistant integrat la bord și aflați că prețul de lansare este de 295 dolari. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×