Samsung înregistrează denumirile Galaxy J3 Orbit și Galaxy J7 Crown în SUA

657 ori
<b>Samsung înregistrează denumirile Galaxy J3 Orbit și Galaxy J7 Crown în SUA</b>Pe piața din SUA cei de la Samsung au primit în această lună și trademark-ul pentru denumirile Galaxy J7 Crown și Galaxy J3 Orbit, nume ce vor fi purtate de viitoare smartphone-uri ale sud-coreenilor. Acestea vor face parte din categoria mid-range

Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung au completat pe data de 15 martie actele necesare pentru obținerea trademark-ului pentru denumirile Galaxy J3 Orbit și Galaxy J7 Crown. Aceste nume sunt asociate desigur unor viitoare terminale și ne-am putea aștepta să fie vorba în cazul de față despre versiuni ușor modificate ale modelelor J3 2018 și J7 2018.

Galaxy J3 Orbit

Ținând cont de momentul lansării seriei Galaxy J (2017), ne așteptăm ca variantele cele noi să sosească tot în aceeași perioadă, adică undeva prin iulie. Posibil ca smartphone-urile să treacă la aspectul 18.5:9 pentru ecran și să vedem și o creștere a cantității de RAM oferită la ora actuală.

Galaxy J3 Orbit

Așteptăm acum și primele leak-uri care ne vor dezvălui probabil design-ul ales pentru această serie și din câte am aflat cu ceva vreme în urmă, în acest an cei de la Samsung plănuiesc și lansarea altor modele din seria Galaxy J, precum Galaxy J4, Galaxy J6, dar și Galaxy J8. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×