Armani Exchange Connected este primul ceas inteligent cu Wear OS al companiei Armani Exchange

986 ori
<b>Armani Exchange Connected este primul ceas inteligent cu Wear OS al companiei Armani Exchange</b>Din partea diviziei Armani Exchange vine astăzi lansarea unui prim ceas inteligent cu Wear OS, fiind vorba despre modelul numit Armani Exchange Connected. Produsul se va comercializa la un preț de aproximativ 300 dolari și din punct de vedere

Am văzut multe case de modă sau producători de bunuri de lux intrând în zona ceasurilor inteligente, iar cel mai nou nume de gen este Armani Exchange. Compania tocmai a anunţat ceasul Armani Exchange Connected, care vine cu Wear OS şi oferă un design elegant şi luxos.

Armani Exchange Connected

Produsul vine sub licenţa Fossil, creator de ceasuri care în ultima vreme s-a apropiat tot mai mult de produsele deştepte pentru încheietura. În portofoliul său se mai află şi Q Gen 4, Skagen Falster 2 şi Diesel Full Guard 2.5. Armani Exchange Connected vine cu senzor de puls, GPS, plăți via NFC şi corp rezistent la apă şi sesiuni de înot. Este certificat pentru rezistenţa la 3 ATM şi 30 de metri adâncime, ceea ce nu sună rău pentru un produs aşa elegant.

Acesta este un ceas de 46 mm, care vine doar cu "curele" metalice şi pe 4 nuanţe: auriu, negru, argintiu şi "cărbune". La interior se află mai vechiul procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, nu cel nou 3100, din păcate. Ceasul vine cu ecran AMOLED de 1.2 inch, Google Assistant şi o baterie de 300 mAh, care asigură o zi de utilizare, poate chiar două zile.

Preţul de pornire este de 295 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×