Samsung Galaxy Watch Active ar fi numele viitorului ceas inteligent Samsung, succesor pentru Gear Sport

4.593 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active ar fi numele viitorului ceas inteligent Samsung, succesor pentru Gear Sport</b>Samsung nu pregăteşte doar telefoane şi tablete pentru lansare în perioada următoare, ci şi câteva purtabile. Mai nou se discută despre numele Samsung Galaxy Watch Active pentru un viitor succesor al lui Gear Sport.

Samsung nu pregăteşte doar telefoane şi tablete pentru lansare în perioada următoare, ci şi câteva purtabile. Mai nou se discută despre numele Samsung Galaxy Watch Active pentru un viitor succesor al lui Gear Sport.

Sammy mai pregăteşte şi noi versiuni de căşti IconX, dar şi de Gear Fit, se pare. Brandul Galaxy Watch Active a fost descoperit de către cei de la AllAboutSamsung.de. Purtabilul a şi fost certificat recent, de altfel. Eticheta sa din certificare are numele "Galaxy Watch" înscris, deci e posibil să ajungă în magazine drept Galaxy Watch Active.

Samsung Galaxy Watch Active

În august 2018 devenea oficial Samsung Galaxy Watch, cu autonomie sporită, suport LTE şi funcţii de wellness. Acel branding ar putea fi aplicat în continuare, cu spinoff-uri din zona de produse elegante sau sportive (Classic/ Active). Noile purtabile Samsung sunt aşteptate cu Tizen OS la bord, procesoare Exynos (de la 9110 în jos), mărimi de 42/44/46 mm, 8 sau 16 GB stocare şi 1.5 GB RAM (cum am văzut pe Galaxy Watch anul trecut).

Samsung Galaxy Watch Active ar fi numele viitorului ceas inteligent Samsung, succesor pentru Gear Sport

Evident vom avea şi funcţii de fitness, senzor de puls şi VO2max, poate şi ceva funcţii legate de sănătate şi eventual EKG ca la Apple sau Withings.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×