Asus VivoWatch va fi lansat comercial pe 8 mai la un preț de 149$

990 ori
<b>Asus VivoWatch va fi lansat comercial pe 8 mai la un preț de 149$</b>La mijlocul lunii aprilie aflam despre un nou ceas inteligent pregătit de către Asus, și anume modelul VivoWatch. Deși la acea vreme, informațiile sosite pe web erau sub forma unui zvon, iată că astăzi ni se dezvăluie faptul că produsul...

La mijlocul lunii aprilie aflam despre un nou ceas inteligent pregătit de către Asus, și anume modelul VivoWatch. Deși la acea vreme, informațiile sosite pe web erau sub forma unui zvon, iată că astăzi ni se dezvăluie faptul că produsul pregătit de taiwanezii va fi lansat comercial în următoarele zile.

Ceasul va sosi la un preț de 149$ și va fi disponibil în Taiwan începând cu data de 8 mai, urmând ca în viitor să ajungă și în Europa. Asus VivoWatch este un device purtabil ce va oferi rezistență la apă și praf, funcții de fitness tracking, cât și un senzor pentru măsurarea pulsului cardiac.

Aparent, ceasul va oferi o autonomie de până la 10 zile, iar bateria sa va funcționa fără probleme timp de 10 ani. Pentru a ajunge la o astfel de autonomie, VivoWatch adoptă un ecran monocrom ce nu consumă foarte multe resurse. Cum vi se pare prețul de 149$ pentru acest device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×