ASUS pregăteşte smartwatch-ul VivoWatch pentru lansare în luna mai, cu o autonomie de 10 zile

1.033 ori
<b>ASUS pregăteşte smartwatch-ul VivoWatch pentru lansare în luna mai, cu o autonomie de 10 zile</b>ASUS ar pregăti un smartwatch sub numele de VivoWatch, pentru lansare &icirc;n luna mai. Acest model ar urma să fie rezistent la apă, &icirc;n standardul IP67 şi e destinat activităţilor sportive şi funcţiilor legate de sănătate şi fitness....

ASUS ar pregăti un smartwatch sub numele de VivoWatch, pentru lansare în luna mai. Acest model ar urma să fie rezistent la apă, în standardul IP67 şi e destinat activităţilor sportive şi funcţiilor legate de sănătate şi fitness.

Informaţiile vin din cadrul partenerilor ASUS şi le dăm crezare, mai ales că acest model a apărut în luna ianuarie la autoritatea Bluetooth SIG. Teminalul are numele de cod ASUS VivoWatch HC-A01 şi pare a reprezenta o extindere a brandului Vivo, de la tablete la ceasuri. Iniţial aşteptam produsul la MWC 2015, dar el ar putea sosi ulterior, cel devreme in mai si cel târziu la Computex bănuiesc.

Printre altele el va avea la bord un senzor pentru puls, pedometru, sistem de monitorizare a somnului şi un design comod, de vreme ce e utilizat la activităţi sportive. Punctul său forte va fi bateria ce oferă 10 zile de funcţionare, conform zvonurilor. Până acum ştim şi că acest ceas va adopta un ecran monocrom şi nu va rula Android Wear.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×