ASUS ZenWatch 3 primeşte o serie de fotografii hands on, îşi etalează noul design masiv

940 ori
<b>ASUS ZenWatch 3 primeşte o serie de fotografii hands on, îşi etalează noul design masiv</b>După ce anterior aflam faptul că smartwatch-ul Asus ZenWatch 3 urmează a adopta un display circular de această dată, iată că acum la scurt timp ni se prezintă și o serie de fotografii hands-on cu noul produs. Sunt mari șanse ca acesta să fie dezvăluit

Parcă smartwatchurile s-au lansat într-un ritm mai puţin alert în ultimele luni, probabil în aşteptarea valului de inovaţie de la IFA şi a unei mutări din partea Apple. Unul dintre modelele pe care le aşteptăm cu interes este ASUS ZenWatch 3, care a fost certificat de FCC deja şi azi ajunge pe web sub formă de fotografii hands on.

Asus ZenWatch 3

A treia generaţie de smartwatch Android Wear de la ASUS e prezentată în varianta prototip aici, acesta fiind un model care e testat şi certificat în aceste zile. Ce remarcăm e o grosime destul de ridicată pentru pretenţiile actuale, posibil pentru a face loc unei baterii generoase la interior. Teoria cu bateria mai generoasă e susţinută şi  de faptul că în imagine apare un încărcător standard mai degrabă pentru tablete sau telefoane, decât pentru ceasuri.

Restul dotărilor e doar un mister, în afară de suportul pentru WiFi şi Bluetooth 4.2 şi aparent nu vom primi şi 3G şi LTE cel puţin din câte ştim acum. ASUS ZenWatch 3 are 3 butoane fizice, curele din piele interschimbabile şi am putea vedea la bord 4 GB stocare, 512 MB RAM, senzor de puls şi chiar şi GPS. Probabil aflăm mai multe la IFA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×