ASUS ZenWatch 3 primeşte o serie de fotografii hands on, îşi etalează noul design masiv

Autor:  | Publicat în:  Asus 862 ori
<b>ASUS ZenWatch 3 primeşte o serie de fotografii hands on, îşi etalează noul design masiv</b>După ce anterior aflam faptul că smartwatch-ul Asus ZenWatch 3 urmează a adopta un display circular de această dată, iată că acum la scurt timp ni se prezintă și o serie de fotografii hands-on cu noul produs. Sunt mari șanse ca acesta să fie dezvăluit

Parcă smartwatchurile s-au lansat într-un ritm mai puţin alert în ultimele luni, probabil în aşteptarea valului de inovaţie de la IFA şi a unei mutări din partea Apple. Unul dintre modelele pe care le aşteptăm cu interes este ASUS ZenWatch 3, care a fost certificat de FCC deja şi azi ajunge pe web sub formă de fotografii hands on.

Asus ZenWatch 3

A treia generaţie de smartwatch Android Wear de la ASUS e prezentată în varianta prototip aici, acesta fiind un model care e testat şi certificat în aceste zile. Ce remarcăm e o grosime destul de ridicată pentru pretenţiile actuale, posibil pentru a face loc unei baterii generoase la interior. Teoria cu bateria mai generoasă e susţinută şi  de faptul că în imagine apare un încărcător standard mai degrabă pentru tablete sau telefoane, decât pentru ceasuri.

Restul dotărilor e doar un mister, în afară de suportul pentru WiFi şi Bluetooth 4.2 şi aparent nu vom primi şi 3G şi LTE cel puţin din câte ştim acum. ASUS ZenWatch 3 are 3 butoane fizice, curele din piele interschimbabile şi am putea vedea la bord 4 GB stocare, 512 MB RAM, senzor de puls şi chiar şi GPS. Probabil aflăm mai multe la IFA.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×