Au apărut falsurile Apple Watch! Iată un unboxing al unui model din China (Video)

822 ori
<b>Au apărut falsurile Apple Watch! Iată un unboxing al unui model din China (Video)</b>Ca de obicei, falsurile și clonele din China au început să apară chiar înainte ca un produs să ajungă în magazine. Azi e vorba despre un Apple Watch clonat în China, care e scos din cutie de băieții de la Unbox Therapy. &nbsp; ​ Produsul...

Ca de obicei, falsurile și clonele din China au început să apară chiar înainte ca un produs să ajungă în magazine. Azi e vorba despre un Apple Watch clonat în China, care e scos din cutie de băieții de la Unbox Therapy.

​

Produsul vine în diferite culori, iar pe cutie scrie doar Smart Watch. Se pare că acest device funcționează în tandem cu terminale Android, are un design care îl copiază pe cel al purtabilului Apple. Iconurile sunt copiate de la firmă din Cupertino, iar ecranul pare puțin mai mic și marginea sa e mai mare. Designul e pătrățos, cu margini rotunjite, iar corpul pare fabricat din plastic ieftin.

Conform celui care realizează unboxingul, interfața se mișca bine, cel puțin în prima fază, deoarece în cele din urmă utilizatorul a blocat ceasul. Butonul crown se afla la posturi, iar UI-ul este în limba chineză. După ceva efort, smartwatchul a fost setat în limba engleză și dacă vă uitați cu atenție la clip, veți observa că luminozitatea ecranului e destul de slabă.

La finalul unboxingului vedem o comparație cu LG G Watch R, LG G Watch și una cu iPod Nano într-o curea de ceas. Găsiți acest ceas pe Amazon la prețul de doar 41 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×