Magazinele Apple vor fi dotate În curând cu seifuri pentru protejarea ceasurilor Apple Watch realizate din aur

Autor:  | Publicat în:  Apple 574 ori
<b>Magazinele Apple vor fi dotate În curând cu seifuri pentru protejarea ceasurilor Apple Watch realizate din aur</b>Chiar săptămâna trecută odată cu anunțarea datelor financiare pentru primul trimestru fiscal din 2015, cei de la Apple au confirmat și faptul că primele ceasuri Apple Watch vor ajunge în magazine începând cu luna aprilie a acestui an, acestea...

Chiar săptămâna trecută odată cu anunțarea datelor financiare pentru primul trimestru fiscal din 2015, cei de la Apple au confirmat și faptul că primele ceasuri Apple Watch vor ajunge în magazine începând cu luna aprilie a acestui an, acestea având un preț de pornire de 349 dolari pentru versiunea din aluminiu.

Astăzi aflăm că gigantul din Cupertino pregătește instalarea unor seifuri speciale în magazine, seifuri în care vor fi depozitate versiuni de lux ale ceasului Apple Watch realizate din aur. Aceste seifuri vor servi atât pentru păstrarea unităților disponibile spre vânzare, cât și pentru depozitarea ceasurilor pe timpul nopții.

Totodată, ni se aduce la cunoștiință faptul că Apple va reorganiza magazinele pentru introducerea unui stand destinat acestor ceasuri inteligente. Deși până în luna aprilie nu mai este atât de mult, în cazul în care doriți să testați ceasul celor de la Apple direct din fața monitorului, puteți arunca o privire aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×