Avem ceas cu EKG, acum şi ieftin; Withings lansează un purtabil de acest tip, la 129 dolari

3.299 ori
<b>Avem ceas cu EKG, acum şi ieftin; Withings lansează un purtabil de acest tip, la 129 dolari</b>Withings a pus gând rău lui Apple Watch Series 4, lansând un ceas inteligent cu funcţie EKG şi preţ accesibil. Costă doar 129 de dolari şi vine cu monitorizare a ritmului cardiac. Ceasul este unul analogic la prima vedere şi foloseşte 3

Withings a pus gând rău lui Apple Watch Series 4, lansând un ceas inteligent cu funcţie EKG şi preţ accesibil. Costă doar 129 de dolari şi vine cu monitorizare a ritmului cardiac. Ceasul este unul analogic la prima vedere şi foloseşte 3 electrozi pentru EKG.

Withings este o companie franceză, care a trecut prin mari schimbări în ultimii ani. Întâi dăduse lovitura cu produsele sale de fitness şi sănătate, inclusiv purtabile, trackere, produse de monitorizat somnul, termometre şi un cântar. Apoi i-a cumpărat Nokia, care nu a ştiut ce să facă cu acest brand.

Withings Move ECG

Ulterior proprietarul iniţial, Eric Carreel şi-a cumpărat firma înapoi. Francezii ne propun acum purtabilul Withings Move ECG, care vine cu format analogic, dar are tehnologie inteligentă la interior. În privinţa monitorizării activităţii cardiace, ei bine avem doi electrozi integraţi în corpul ceasului, iar al treilea este pe margine.

Trebuie doar să atingem ambele laturi ale gadget-ului  în acelaşi timp cu degetele şi să aşteptăm 30 de secunde. Odată înregistrat EKG-ul, el este transmis spre aplicaţia Withings Health Mate, unde vedem dacă e vreun semn de fibrilaţie atrială. Se vor crea grafice partajabile cu doctorul. Apple Watch Series 4 a primit această funcţie doar după o actualizare software şi nu a venit cu ea din start.

Produsul Withings mai monitorizează şi activitatea zilnică, somnul, paşii şi înotul chiar. Rezistă la apă până la adâncime de 50 de metri. Are şi posibilitatea de a se conecta la GPS, dar în mod bizar nu are sensor de puls. Viaţa bateriei este de un an, iar produsul vine în trimestrul 2 în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×