Honor 20 va avea şi o versiune Moschino, care debutează luna viitoare alături de accesorii elegante

752 ori
<b>Honor 20 va avea şi o versiune Moschino, care debutează luna viitoare alături de accesorii elegante</b>Ştiţi deja probabil că brandul Honor se pregăteşte să lanseze un flagship luna viitoare în Londra. Va fi de fapt o întreagă serie, compusă din Honor 20, Honor 20 Pro şi Honor 20 Lite, iar acum aflăm că va exista şi o versiune fashion

Ştiţi deja probabil că brandul Honor se pregăteşte să lanseze un flagship luna viitoare în Londra. Va fi de fapt o întreagă serie, compusă din Honor 20, Honor 20 Pro şi Honor 20 Lite, iar acum aflăm că va exista şi o versiune fashion Moschino Edition. Deja mai văzusem o colaborare dintre Honor şi Moschino, pentru un model de Honor View 20 care se găseşte la eMAG.ro în aceste zile. 

Honor 20 Moschino Edition debutează pe 21 mai alături de celelalte versiuni de Honor 20. Va fi un telefon haute couture, care vine cu un portofel, o husă şi o temă dedicată, toate proiectate de Moschino. Casa de modă s-a implicat activ în proiectarea designului noului telefon, la nivel de culoare, material şi finisaj.

Honor 20 Moschino

Veţi primi şi un pouch special Moschino pentru smartphone. Judecând după imaginile cu telefonul care au apărut odată cu aceste informaţii, Honor 20 nu pare să aibă breton, deci optează probabil pentru camera selfie decupată în ecran, eventual pentru un slider. Terminalul a primit un teaser recent şi am aflat că va avea procesor Kirin 980, cameră selfie de 32 MP şi ecran de 6.1 inch OLED.

Vine cu o cameră triplă în spate, de 48 MP + 20 MP + 8 MP, dar şi 6 sau 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare. Aduce o baterie de 3650 mAh cu încărcare rapidă, iar varianta Honor 20 Pro ar putea plusa cu o cameră cu periscop pentru zoom. Honor 20 Lite are ecran de 6.21 inch, cameră triplă, cameră selfie de 32 MP şi baterie de 3400 mAh.

Acest model a devenit deja oficial într-un magazin din China şi are procesor Kirin 710.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×