CES 2019: LG Electronics anunță noua generație de televizoare, printre care și un model 8K cu diagonală de 88 inch

1.528 ori
<b>CES 2019: LG Electronics anunță noua generație de televizoare, printre care și un model 8K cu diagonală de 88 inch</b>Lansările de televizoare nu puteau lipsi din cadrul târgului de tehnologie CES 2019, pe listă numărându-se și modele ale producătorului sud-coreean LG Electronics. despre care vă informam astăzi. La fața locului această companie

Lansările de televizoare nu puteau lipsi din cadrul târgului de tehnologie CES 2019, pe listă numărându-se și modele ale producătorului sud-coreean LG Electronics. despre care vă informam astăzi. La fața locului această companie a prezentat noile sale televizoare ce sosesc cu tehnologie AI ThinQ la bord și cu un procesor de nouă generație numit Alpha 9 Gen 2 și algoritmi deep learning.

LG OLED TV

Aceste televizoare oferă un nivel mai înalt de AI pentru a se livra o calitate îmbunătățită a imaginii și sunetului și aflați că noul procesor α9 Gen 2 sosește integrat pe seriile de televizoare OLED LG Z9, W9, E9, respectiv C9. Modelul flagship din această listă este LG OLED Z9 care vine echipat cu un panou OLED de 88 inch și care ne oferă rezoluție 8K a imaginii.

LG OLED TV

Produsul de față se remarcă prin capacitatea de procesare și mai mare, funcție upscalling 8K, detecție sursă de conținut și îmbunătățiri alea procesului de reducere a zgomotului din imagini. Există și un senzor de lumină ambientală aici pentru ca luminozitatea să fie ajustată automat și primim suport HDR, Dolby Vision și efect surround 5.1 virtual.

LG OLED TV

La pachet se mai află și Google Assistant, iar cei interesați pot opta și pentru asistentul vocal Amazon Alexa pe televizoarele LG din 2019 cu ThinQ AI. Tot legat de LG OLED Z9 mai aflăm că dispune de suport HDMI 2.1 și de funcția HFR. Pentru moment prețurile nu au fost dezvăluite. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×