OnePlus 7 ar putea avea stocare ultra rapidă UFS 3.0, conform unor benchmark-uri

1.855 ori
<b>OnePlus 7 ar putea avea stocare ultra rapidă UFS 3.0, conform unor benchmark-uri</b>În vreme ce aşteptăm în continuare acel misterios prim telefon 5G de la OnePlus, au început să apară detalii despre OnePlus 7. O scăpare de benchmark dezvăluie o stocare ultra rapidă folosită pe acest device. Terminalul ar adopta stocare UFS 3.0

În vreme ce aşteptăm în continuare acel misterios prim telefon 5G de la OnePlus, au început să apară detalii despre OnePlus 7. O scăpare de benchmark dezvăluie o stocare ultra rapidă folosită pe acest device. Terminalul ar adopta stocare UFS 3.0.

Printre aspectele care hotărăsc cât de rapid şi responsiv e un terminal se numără şi stocarea, nu doar RAM-ul, procesorul sau optimizarea de software. Telefoanele OnePlus au avut mereu acest atribut al vitezei şi nici viitorul flagship nu se lasă mai prejos. E clar faptul că o să avem un CPU Snapdragon 855 la bord, deja confirmat de companie, iar acum aflăm că primim şi noua generaţie de stocare flash, UFS 3.0.

OnePlus 7

Informaţia vine de la o sursă respectată şi reputată, zvonacul Ice Universe, deci e cât se poate de solidă. Tweetul său include o captură de ecran realizată dintr-un tool de benchmarking, care prezintă viteze de citire secvenţială de peste 2000 MB/s, mult peste ce poate UFS 2.1 (în jur de 800 MB/s).

Stocarea UFS 3.0 este un produs marca Samsung, care e lider de piaţă în zona de cipuri de stocare flash şi memorii. A debutat cu câteva luni în urmă şi ar trebui să ajungă şi pe telefoanele Samsung Galaxy S10. Capacitatea sa minimă este de 128 GB. Va afecta multe aspecte, inclusiv rezoluţia şi FPS-urile la care filmăm, plus playbackul video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×