Huawei Honor 5X se afișează într-un clip hands-on detaliat cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 735 ori
<b>Huawei Honor 5X se afișează într-un clip hands-on detaliat cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială (Video)</b>Dacă &icirc;n trecut, metalul era un material regăsit doar pe smartphone-urile de top, &icirc;n prezent &icirc;nt&acirc;lnim pe piață și device-uri ceva mai slabe din punct de vedere tehnic, ce vin &icirc;ntr-o asemenea carcasă. Este și cazul lui...

Dacă în trecut, metalul era un material regăsit doar pe smartphone-urile de top, în prezent întâlnim pe piață și device-uri ceva mai slabe din punct de vedere tehnic, ce vin într-o asemenea carcasă. Este și cazul lui Huawei Honor 5x, smartphone ce astăzi și-a dezvăluit data oficială de lansare.

La scurt timp de la acest moment, pe web și-a făcut apariția și un clip hands-on detaliat în care telefonul este prezentat timp de 4 minute. Potrivit informațiilor din presă, telefonul de față va sosi cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și 16 sau 32 G spațiu intern de stocare + posibilitatea de atașare a unui card microSD.

Huawei Honor 5X se afișează într-un clip hands-on detaliat cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială

La fel ca și în cazul lui Honor 4x, vom avea parte de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, și de un senzor frontal de 5 megapixeli. Noutatea va fi reprezentată de către scanner-ul de amprente situat pe spate, dar și de bateria de 4000 mAh adusă la pachet de această dată (vs. 3000 mAh - Honor 4x).

Huawei Honor 5X din lateral

Un alt detaliu dezvăluit, este cel referitor la dimensiunile device-ului. Astfel, descoperim că în ciuda carcasei din metal, telefonul va păstra o greutate acceptabilă de 158 grame, și o grosime de 8.15 mm. Pe partea de conectivitate avem WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE și suport pentru două cartele SIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×