Huawei Honor 5X se afișează într-un clip hands-on detaliat cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială (Video)

890 ori
<b>Huawei Honor 5X se afișează într-un clip hands-on detaliat cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială (Video)</b>Dacă &icirc;n trecut, metalul era un material regăsit doar pe smartphone-urile de top, &icirc;n prezent &icirc;nt&acirc;lnim pe piață și device-uri ceva mai slabe din punct de vedere tehnic, ce vin &icirc;ntr-o asemenea carcasă. Este și cazul lui...

Dacă în trecut, metalul era un material regăsit doar pe smartphone-urile de top, în prezent întâlnim pe piață și device-uri ceva mai slabe din punct de vedere tehnic, ce vin într-o asemenea carcasă. Este și cazul lui Huawei Honor 5x, smartphone ce astăzi și-a dezvăluit data oficială de lansare.

La scurt timp de la acest moment, pe web și-a făcut apariția și un clip hands-on detaliat în care telefonul este prezentat timp de 4 minute. Potrivit informațiilor din presă, telefonul de față va sosi cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și 16 sau 32 G spațiu intern de stocare + posibilitatea de atașare a unui card microSD.

Huawei Honor 5X se afișează într-un clip hands-on detaliat cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială

La fel ca și în cazul lui Honor 4x, vom avea parte de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, și de un senzor frontal de 5 megapixeli. Noutatea va fi reprezentată de către scanner-ul de amprente situat pe spate, dar și de bateria de 4000 mAh adusă la pachet de această dată (vs. 3000 mAh - Honor 4x).

Huawei Honor 5X din lateral

Un alt detaliu dezvăluit, este cel referitor la dimensiunile device-ului. Astfel, descoperim că în ciuda carcasei din metal, telefonul va păstra o greutate acceptabilă de 158 grame, și o grosime de 8.15 mm. Pe partea de conectivitate avem WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE și suport pentru două cartele SIM.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×