CACGOO K88S este un smartwatch cu slot SIM și funcții de apelare ce costă doar 53.54 dolari

2.113 ori
<b>CACGOO K88S este un smartwatch cu slot SIM și funcții de apelare ce costă doar 53.54 dolari</b>Numărul de smartwatch-uri disponibile pe piață a tot crescut în ultima perioadă, și asta mulțumită producătorilor chinezi ce oferă soluții foarte accesibile. Un asemenea producător este și CACGO ce de curând a lansat modelul K88S ce poate fi admirat în

La ora actuală avem pe piață o mulțime de smartwatch-uri din care putem alege, majoritatea acestora sosind din partea producătorilor chinezi. Și cei de la CACGO se includ aici, companie ce tocmai a lansat modelul K88S ce poate fi admirat chiar în imaginea afișată mai sus. Acesta costă în acest moment doar 53.54 dolari prin intermediul unui retailer chinez, sumă ce ne rezervă multe lucruri interesante.

Observăm un design simplist în cazul de față, iar ca materiale avem parte de un cadran realizat din metal foarte bine finisat. Printre dotările hardware se află un display IPS de 1.22 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli, un procesor MediaTek MT2502, 64 MB memorie RAM și 128 MB spațiu intern de stocare.

Ceasul sosește cu o baterie de 300 mAh, cu Bluetooth 4.0, dar și cu un slot pentru o cartelă micro-SIM cu suport 2G. Cu o asemenea dotare, K88S ne oferă și funcția de apelare, o aplicație dedicată pentru stocarea contactelor. Este inclusă totodată și o funcție de căutare vocală prin care ceasul poate realiza acțiuni prin intermediul comenzilor vocale (ex: răspuns apel, redare muzică, căutare).

De asemenea, avem la dispoziție un senzor pentru măsurarea pulsului, certificare IP54 pentru rezistență la apă, și senzori dedicați pentru monitorizarea somnului, numărului de pași realizați, a caloriilor consumate și unul pentru sedentarism. CACGO K88S ne mai aduce și funcția Remote Camera prin care putem captura fotografii cu ajutorul smartphone-ului.

După cum menționam și în începutul articolului, acest smartwatch este disponibil în acest moment prin intermediul EverBuying.net la un preț de doar 53.54 dolari, sumă ce se convertește în aproximativ 215 lei. Din start ne încântă display-ul cu tehnologie IPS, suportul pentru apeluri voce, dar și senzorul de puls.

Ceasul K88S este compatibil cu terminalele iOS, respectiv Android, și poate fi comandat de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×