BENQ aduce în România trei noi proiectoare; două dintre acestea vor fi disponibile doar în perioada EURO 2016

912 ori
<b>BENQ aduce în România trei noi proiectoare; două dintre acestea vor fi disponibile doar în perioada EURO 2016</b>Cei de la BENQ anunță astăzi startul comercializării de noi proiectoare video pe perioada campionatului european de fotbal EURO 2016, aceste dispozitive oferind și un mod special pentru vizualizarea de competiții sportive. Printre cele 3 modele vândute

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la startul campionatului european de fotbal EURO 2016, competiție sportivă ce va debuta cu meciul dintre Franța și România programat pentru data de 10 iunie. Până atunci avem destul timp la dispoziție pentru a ne pune la punct fie cu un televizor numai bun pentru vizionarea unui asemenea conținut, sau de ce nu, chiar și cu un proiector.

În ajutorul nostru sosesc cei de la BenQ care în perioada acestui campionat va comercializa două noi proiectoare în serie limitată, fiind vorba despre modelele W1110s și TH670s. Există și un al treilea dispozitiv numit MH530 - proiector versatil pregătit pentru orice tip de proiecție, ce poate fi utilizat atât acasă (Home Cinema), dar și în mediul business.

Acesta este capabil să ofere un nivel sporit de luminozitate, dar și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Revenind la primele două modele amintite mai sus, aflați că acestea oferă și un mod special optimizat pentru vizionarea de competiții sportive, în acest caz fiind vorba despre Fotbal. 

Proiectoarele BenQ sunt disponibile prin intermediul partenerilor din România în perioada Euro 2016, la un preț special recomandat de raf de 2.499 lei pentru MH530 lei, respectiv de 2.599 lei pentru modelul TH670s. Versiunea W1110s costă 3.299 lei în schimb, și vine cu o garanție pe 26 luni.

Există și variante mai accesibile totuși, cu prețuri ce pornesc de la 1.199 lei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×