Casio își va lansa primul smartwatch de nouă generație în luna martie a anului viitor

1.379 ori
<b>Casio își va lansa primul smartwatch de nouă generație în luna martie a anului viitor</b>&Icirc;n urmă cu 35 de ani, compania japoneză Casio aducea pe piață unul dintre cele mai inedite ceasuri la acea vreme, și anume modelul CD-40. Acesta din urmă reușea să ofere pe l&acirc;ngă afișarea orei exacte, și posibilitatea de...

În urmă cu 35 de ani, compania japoneză Casio aducea pe piață unul dintre cele mai inedite ceasuri la acea vreme, și anume modelul CD-40. Acesta din urmă reușea să ofere pe lângă afișarea orei exacte, și posibilitatea de salvare/memorare a 10 contacte însoțite de un număr de telefon.

O astfel de funcție regăsim și la ora actuală pe smartwatch-uri, nișă de produse pe care și Casio o va aborda la începutul anului viitor. Informația în cauză vine chiar din partea lui Kazuhiro Kashio, CEO-ul companiei, acesta afirmând că un prim smartwatch Casio va fi lansat în luna martie 2016.

Ni se dezvăluie că acest purtabil va fi destinat în special publicului masculin, fiind axat pe funcții de fitness și activități out-door. Aparent, prețul noului produs va fi de aproximativ 400$, sumă similară cu cea cerută de americani pentru Apple Watch. Din păcate, mai multe informații despre design-ul său nu au fost dezvăluite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×