Samsung Pay se pregătește de debut; ultimele teste sunt efectuate în acest moment

Autor:  | Publicat în:  Samsung 837 ori
<b>Samsung Pay se pregătește de debut; ultimele teste sunt efectuate în acest moment</b>Anunțat ca un soi de rival pentru Apple Pay &icirc;n luna martie, iată că Samsung Pay nu mai are mult și va poposi pe telefoanele flagship ale producătorului sud-coreean. &Icirc;n cazul &icirc;n care nu știați, prin intermediul acestui serviciu vom...

Anunțat ca un soi de rival pentru Apple Pay în luna martie, iată că Samsung Pay nu mai are mult și va poposi pe telefoanele flagship ale producătorului sud-coreean. În cazul în care nu știați, prin intermediul acestui serviciu vom putea realiza plăți folosindu-ne de amprenta personală și desigur de scanner-ul de amprente de pe smartphone.

Potrivit unui raport din Coreea de Sud, în acest moment Samsung desfășoară ultimele teste ale serviciului înainte de debutul său oficial ce este programat pentru luna septembrie. Pentru moment, Samsung Pay va fi disponibil doar în SUA și Coreea de Sud, urmând ca pe viitor să vedem o extindere a sa.

De asemenea, aflați că Samsung a încheiat parteneriate cu 8 banci din cele două țări menționate mai sus. Tot din toamnă, se așteaptă ca Samsung să introducă noi device-uri compatibile cu acest serviciu, modele printre care s-ar putea număra Galaxy S6 Edge Plus, dar și phablet-ul Galaxy Note 5.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×