Ceas smart produs de Google confirmat de publicația Financial Times

1.342 ori
<b>Ceas smart produs de Google confirmat de publicația Financial Times</b>Cu ceva timp în urma aflam că Google nu pregătește doar ochelarii Project Glass, ci și un ceas asociat cu acest proiect și deși la acea vreme informațiile au fost trecute la categoria zvonuri, astăzi publicația The Financial Times le readuce în...

Cu ceva timp în urma aflam că Google nu pregătește doar ochelarii Project Glass, ci și un ceas asociat cu acest proiect și deși la acea vreme informațiile au fost trecute la categoria zvonuri, astăzi publicația The Financial Times le readuce în actualitate.

Ei citează o sursă apropiată de Google, care ar fi confirmat existența acestui Smartwatch. E interesant faptul că în ultimele săptămâni a crescut numărul companiilor care produc ceasuri, după zvonuri că Apple și Samsung ar lucra la produse de acest gen. Pentru cei care se întreabă dacă e vreo legătură între ceasul Google și cel Samsung, ei bine nu, nu există vreo legătură. Vă reamintesc că Google a depus cerere pentru un brevet pentru un ceas de acest gen încă din 2011.

Brevetul conținea schițele unui produs care seamănă cu Project Glass, include o cameră și un ecran special cu tehnologii de realitate augmentată integrate. Practic e un soi de Google Glass la încheietură... Să fie acesta marele proiect din laboratoarele Google X?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×