Ceas smart produs de Google confirmat de publicația Financial Times

1.357 ori
<b>Ceas smart produs de Google confirmat de publicația Financial Times</b>Cu ceva timp în urma aflam că Google nu pregătește doar ochelarii Project Glass, ci și un ceas asociat cu acest proiect și deși la acea vreme informațiile au fost trecute la categoria zvonuri, astăzi publicația The Financial Times le readuce în...

Cu ceva timp în urma aflam că Google nu pregătește doar ochelarii Project Glass, ci și un ceas asociat cu acest proiect și deși la acea vreme informațiile au fost trecute la categoria zvonuri, astăzi publicația The Financial Times le readuce în actualitate.

Ei citează o sursă apropiată de Google, care ar fi confirmat existența acestui Smartwatch. E interesant faptul că în ultimele săptămâni a crescut numărul companiilor care produc ceasuri, după zvonuri că Apple și Samsung ar lucra la produse de acest gen. Pentru cei care se întreabă dacă e vreo legătură între ceasul Google și cel Samsung, ei bine nu, nu există vreo legătură. Vă reamintesc că Google a depus cerere pentru un brevet pentru un ceas de acest gen încă din 2011.

Brevetul conținea schițele unui produs care seamănă cu Project Glass, include o cameră și un ecran special cu tehnologii de realitate augmentată integrate. Practic e un soi de Google Glass la încheietură... Să fie acesta marele proiect din laboratoarele Google X?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×