Huawei Ascend G700 ajunge pe web, terminal cu ecran de 5 inch și Android 4.2

2.081 ori
<b>Huawei Ascend G700 ajunge pe web, terminal cu ecran de 5 inch și Android 4.2</b>De la MWC 2013 încoace nu prea am mai auzit nimic de terminale noi Huawei, iar astăzi avem șansa de a vedea un nou astfel de model. E vorba despre Huawei Ascend G700, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; Sursa acestei imagini este obișnuitul...

De la MWC 2013 încoace nu prea am mai auzit nimic de terminale noi Huawei, iar astăzi avem șansa de a vedea un nou astfel de model. E vorba despre Huawei Ascend G700, pe care îl puteți admira mai jos.

Sursa acestei imagini este obișnuitul @evleaks, care împreună cu imaginea a postat și câteva specificații, precum un procesor quad core MT6589, display de 5 inch, 2 GB RAM și Android 4.2 drept OS. Deși dotările sale sunt destul de bune, se pare că acest model va fi unul entry level spre midrange, după cum arăta și designul.

Carcasa pare fabricată din plastic, iar camera din spate e probabil de 5 sau 8 megapixeli. Handsetul va debuta în China și are șanse mari să rămână doar acolo, asta dacă nu se găsește un importator pentru el în Europa. Remarc și interfața personalizata a handsetului, cu widgeturi compacte și bine integrate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×