Lista de lansări Google programate pentru 4 octombrie ar putea include și tableta Pixel 7

1.044 ori
<b>Lista de lansări Google programate pentru 4 octombrie ar putea include și tableta Pixel 7</b>Știm deja faptul că cei de la Google pregătesc lansarea unor noi produse hardware pentru data de 4 octombrie, printre acestea numărându-se smartphone-urile Pixel și Pixel XL, o nouă variantă de Chromecast și un router wifi smart capabil să se conecteze

În prima săptămână a lunii septembrie, Evan Blass a.k.a @evleaks ne oferea o informație foarte interesantă - și anume aceea că Google va prezenta până la sfârșitul anului o nouă tabletă de 7 inch produsă de către Huawei și care vine la bord cu un chip de 4 GB memorie RAM. Pentru că evenimentul de pe data de 4 octombrie se apropie, iată că apar și noi vești cu privire la un posibil debut al acestei tablete aici.

Cum noile smartphone-uri Google vor prelua denumirea Pixel, este de așteptat ca și tableta să fie denumită Pixel 7. Noul dispozitiv va sosi pe piață drept succesorul uneia dintre cele mai populare tablete Nexus, formatul de 7 inch și prețul relativ accesibil transformând-o într-un hit pe piață la acea vreme.

Cât despre noua variantă, se vorbesc despre dotări precum un display de 7 inch cu rezoluție Full HD sau Quad HD mai degrabă, la o capacitate de stocare internă de 32 și 64 GB și despre un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Vom primi desigur și un port USB Type-C la bord, poate chiar și un scanner de amprente și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat. Dacă într-adevăr tableta va fi lansată de către Google pe data de 4 octombrie, rămâne de văzut..

DistribuieSalvează articolul
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×