Ceasul BlackBerry, gata de productie?

1.394 ori

Vicepresedintele sectiunii Accesorii, din cadrul producatorului canadian RIM (creatorul BlackBerry-urilor) a afirmat recent ca e posibil sa vedem in curand pe piata un headset Bluetooth RIM, cu numele de cod Alpha 1. Mai interesant este faptul ca acest...

Vicepresedintele sectiunii Accesorii, din cadrul producatorului canadian RIM (creatorul BlackBerry-urilor) a afirmat recent ca e posibil sa vedem in curand pe piata un headset Bluetooth RIM, cu numele de cod Alpha 1. Mai interesant este faptul ca acest gadget va opera in tandem cu un ceas BlackBerry.

Ceas Bluetooth BlackBerry

Acesta din urma va suporta e-mail, BlackBerry Messenger, Facebook si mesagerie text, plus functia "push music", care va permite ascultarea melodiilor de pe telefon pe sistemul audio al masinii via transmisiune FM. Daca un ceas BlackBerry ar exista, el ar fi mai degraba un accesoriu pentru telefoane, decat un ceas telefon de sine statator, cum este LG Prada Link.

Evident, am aprecia utilizarea unui ceas telefon pentru efectuarea apelurilor video, dar nu va asteptati la o viata impresionanta a bateriei. Interesant este faptul ca acest accesoriu BlackBerry a fost subiect de discutii in cadrul unei conferinte care a avut loc cu 4 luni in urma, deci e probabil ca produsul sa fi fost deja creat si sa urmeze sa vedem in curand un anunt oficial.

[Via: Intomobile.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×