CEO-ul Huawei consideră smartwatch-urile inutile

3.117 ori
<b>CEO-ul Huawei consideră smartwatch-urile inutile</b>În cadrul Huawei Global Analyst Summit 2017, CEO-ul Huawei, Eric Xu a declarat că smartwatch-urile sunt inutile din punctul lui de vedere, fiind genul de persoană care poartă ceasuri. De asemenea, Eric dezvăluie că nu a fost niciodată optimist legat de

Huawei înţelege diferit multe dintre trendurile actuale în zona smartphone şi compania nu a aderat prea rapid la goanA după rezoluţii mari. Astfel, multe dintre telefoanele high end ale chinezilor au rămas la ecrane Full HD. Acum aflăm că producătorul nu crede prea mult nici în smartwatch-uri.

Huawei Watch 2 a fost prezentat la MWC 2017 şi dacă primul Huawei Watch a fost perceput ca revoluţionar, noul model nu iese în evidenţă prea mult totuşi. Între timp aflăm că CEO-ul Huawei nu vede un viitor în zona purtabilelor. În cadrul Huawei Global Analyst Summit 2017, Eric Xu a declarat că el nu este genul de persoană care poartă ceasuri şi că nu a fost niciodată optimist legat de această piaţă.

Xu mai consideră şi că nu e nevoie să purtăm ceasuri smart, când avem totul pe telefon. Spusele oficialului se aliniază de altfel cu evoluţia pieţei smartwatch, care se afla în declin în ultima vreme. Marii producători preferă să se axeze pe gadgeturi de fitness sau smartwatch-uri supradotate cu GPS, senzor de puls şi funcţii ce ţin loc de smartphone.

Huawei ar putea ieşi de pe această piaţă, care pare să includă tot mai multe fitness trackere şi tot mai puţine smartwatch-uri. Apple şi Samsung domină zona, dar şi aceştia lansează produse destul de rar, în condiţiile în care producătorii elveţieni rămân la rândul lor precauţi cu purtabilele smart.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×