Huawei Watch 2 ar putea sosi la MWC 2017; smartwatch cu Android Wear 2.0 și conectivitate 4G

1.138 ori
<b>Huawei Watch 2 ar putea sosi la MWC 2017; smartwatch cu Android Wear 2.0 și conectivitate 4G</b>De curând am aflat faptul că Google și LG pregătesc un eveniment de presă pentru data de 9 februarie, o zi în care vor prezenta pe lângă noul release Android Wear 2.0 și primele smartwatch-uri ce vin din fabrică cu această versiune a sistemului de operare

Android Wear 2.0 va deveni disponibil comercial din data de 9 februarie, zi când vor debuta și primele smartwatch-uri de pe piață ce vin cu acest release preinstalat din fabrică. Vorbim despre acele modele LG Watch Sport și LG Watch Style pe care le-am văzut chiar ieri într-o serie de randări cu iz oficial. Ulterior vor debuta și alte ceasuri inteligente cu noua versiune software, printre acestea urmând a se afla și un model Huawei.

Potrivit celor de la Venture Beat, noul ceas pregătit se numește Huawei Watch 2 - un produs ce va aduce un look ceva mai sportiv decât varianta anterioară pe care o puteți vedea în imaginea de mai sus, un display circular de 1.4 inch și un cadran de 42 mm. Vor exista curele din piele sau metal pentru care veți putea opta la achiziție.

De asemenea, ceasul va oferi un slot SIM la pachet și totodată conectivitate celulară ce ne va permite să realizăm și să primim apeluri direct pe smartwatch. Posibil ca noul smartwatch să fie prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 ce are loc în Barcelona în perioada 27 februarie - 2 martie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×