Un oficial Huawei declară că 4 GB RAM sunt de ajuns pe un smartphone modern, 6 sau 8 GB sunt prea mult

2.215 ori
<b>Un oficial Huawei declară că 4 GB RAM sunt de ajuns pe un smartphone modern, 6 sau 8 GB sunt prea mult</b>Cei de la Huawei au aderat destul de târziu la trendul panourilor cu rezoluție Quad HD, asta pentru că inițial se considera un overkill o asemenea dotare. O abordare similară se pare că are loc și în cazul memoriilor RAM, un oficial al companiei susținând

Multe lume s-a mirat atunci când Huawei P10 a debutat cu 4 GB RAM sau când LG G6 a avut aceeaşi abordare. Decizia a fost imediat explicată de noi sisteme pe bază de machine learning şi o administrare mai eficientă a RAM-ului. Totuşi un oficial Huawei a ţinut să detalieze şi mai mult această abordare.

Weibo

În vreme ce unele companii au lansat telefoane cu 8 GB RAM (ASUS şi Vernee), altele preferă să stoarcă la maxim potenţialul celor 4 GB de la bord. Ca un exemplu uitaţi-vă şi la Apple şi ce performanțe ating modelele iPhone cu doar 2 sau 3 GB RAM. Oficialul Huawei Lao Shi a declarat pe Weibo că 4 GB RAM sunt suficienţi pentru că un telefon mobil să ruleze fără cusur.

Conform unor teste realizate de compania chineză, o mulţime de telefoane Huawei cu 4 GB RAM plus procesor Kirin 960 au performanțe peste rivalii cu 6 GB RAM. Optimizarea e cheia, mai ales dacă livrezi o platformă software competentă. Şi Lao Shi a menţionat acelaşi exemplu Apple amintit şi de noi mai sus. În plus e şi o chestiune de preţ, RAM mai mult însemnând şi un preţ mai mare şi o altă categorie de device.

Ar fi interesant de văzut un test comparativ între un Huawei P10 şi un model cu 8 GB RAM pe viitor. Surprize vor exista cu siguranţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×