Huawei pariază pe cloud în 2017, dar şi pe serviciile de streaming video

798 ori
<b>Huawei pariază pe cloud în 2017, dar şi pe serviciile de streaming video</b>Pe lângă declarația CEO-ului Huawei din cadrul Huawei Global Analyst Summit 2017 cu privire la importanța și utilitatea smartwatch-urilor, a venit și informația referitoare la pariul pe care compania îl face în acest an pe domeniul cloud și pe serviciile

În cadrul Huawei Global Analyst Summit 2017 am aflat că producătorul chinez are planuri mari legate de zona de cloud şi streaming în 2017. Am descoperit şi că CEO-ul companiei nu crede în ceasuri smart, dar şi date legate de planurile de viitor ale creatorului lui P10 şi P10 Plus.

Dorinţa principală a Huawei este de a transforma comunitatea într-o "societate smart", după cum a declarat Eric Xu, vice director şi CEO prin rotaţie al companiei. Pentru această realizare e nevoie de extra conexiuni, viteze mai mari şi servicii cloud evident. Discuţiile din aceste zile se vor axa pe strategii de business, soluţii în diferite domenii precum cloud, video, Internet of Things, AI şi "transformarea digitală".

Huawei îşi va întări segmentul cloud în 2017, creând o platformă deschisă şi publică cloud, dar şi servicii asociate. Operatori telecom ca Deutsche Telecom, Telefonica sau Orange s-au alăturat deja proiectului. Apoi se vor realiza servicii de agregare, tot în tandem cu operatorii şi Huawei va oferi conţinuturi video şi audio pentru streaming.

Peste 2000 de furnizori de conţinuturi video şi până la 500 de operatori telecom se vor implica în această iniţiativă legată de streaming. Piaţa de content video se află la 650 de miliarde de dolari pe an, conform estimărilor Huawei, care vrea o porţiune din acest profit. Ar fi interesant să vedem şi o mişcare în zona de AI, mai ales un asistent virtual pe viitoarele telefoane ale companiei.

Nu ar strica nici un serviciu cloud, aspect unde rivalii s-au mişcat mai rapid. Cât despre streaming e greu să te baţi cu Spotify sau Netflix azi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×