CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive

864 ori
<b>CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive</b>De la CES 2015 nu puteau lipsi smartwatchuri, iar Garmin este compania care a anunțat nu mai puțin 3 astfel de modele astăzi. Ele sunt în același timp elegante și axate pe funcții de fitness. E vorba despre modelele Garmin Fenix 3, Epix și...

De la CES 2015 nu puteau lipsi smartwatchuri, iar Garmin este compania care a anunțat nu mai puțin 3 astfel de modele astăzi. Ele sunt în același timp elegante și axate pe funcții de fitness. E vorba despre modelele Garmin Fenix 3, Epix și Vivoactive.

Fenix 3 este un "ceas GPS multisport smart", conform producătorului său și el vine cu GPS încorporat și cu suport Glonass. Accesoriul include și un senzor pentru puls, pedometru și alertă prin vibrații împotriva sedentarismului. Cei pasionați de sport la un nivel ceva mai avansat primesc și funcții dedicate, precum timpul de recuperare, VO2 max, măsurarea bătăilor apei la înot și multe altele.

CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive

Sunt incluse și busola, barometru și altimetru aici. Fenix 3 va costa în jur de 499.99 dolari, iar trecând la Epix, acesta e axat mai mult pe funcțiile de cartografiere/Maps. Ecranul său touch de 1.4 inch va afișa în permanență o hartă, iar terminalul include 8 GB stocare și vine cu o lună abonament la imagini satelit. Acest model Garmin include și busola digitală, altimetru, barometru, suport ANT+ și are o carcasă rezistenta la apă până la 50 de metri adâncime.

CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive

Gadgetul costă 549.99 dolari. Garmin Vivoactive completează acest trio, cu un preț mai accesibil, de 249.99 dolari. El include un display color și oferă suport pentru senzori wireless pentru cele pentru puls sau măsurarea activităților sportive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×