CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive

Autor:  | Publicat în:  Garmin 828 ori
<b>CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive</b>De la CES 2015 nu puteau lipsi smartwatchuri, iar Garmin este compania care a anunțat nu mai puțin 3 astfel de modele astăzi. Ele sunt în același timp elegante și axate pe funcții de fitness. E vorba despre modelele Garmin Fenix 3, Epix și...

De la CES 2015 nu puteau lipsi smartwatchuri, iar Garmin este compania care a anunțat nu mai puțin 3 astfel de modele astăzi. Ele sunt în același timp elegante și axate pe funcții de fitness. E vorba despre modelele Garmin Fenix 3, Epix și Vivoactive.

Fenix 3 este un "ceas GPS multisport smart", conform producătorului său și el vine cu GPS încorporat și cu suport Glonass. Accesoriul include și un senzor pentru puls, pedometru și alertă prin vibrații împotriva sedentarismului. Cei pasionați de sport la un nivel ceva mai avansat primesc și funcții dedicate, precum timpul de recuperare, VO2 max, măsurarea bătăilor apei la înot și multe altele.

CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive

Sunt incluse și busola, barometru și altimetru aici. Fenix 3 va costa în jur de 499.99 dolari, iar trecând la Epix, acesta e axat mai mult pe funcțiile de cartografiere/Maps. Ecranul său touch de 1.4 inch va afișa în permanență o hartă, iar terminalul include 8 GB stocare și vine cu o lună abonament la imagini satelit. Acest model Garmin include și busola digitală, altimetru, barometru, suport ANT+ și are o carcasă rezistenta la apă până la 50 de metri adâncime.

CES 2015: Garmin anunță 3 smartwatchuri axate pe fitness si GPS: Fenix 3, Epix și Vivoactive

Gadgetul costă 549.99 dolari. Garmin Vivoactive completează acest trio, cu un preț mai accesibil, de 249.99 dolari. El include un display color și oferă suport pentru senzori wireless pentru cele pentru puls sau măsurarea activităților sportive.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×